SIGURIMI BUJQËSOR – INDEX DHE TRADICIONAL

Periudha e shitjes së sigurimit bujqësor në Kosovë ka filluar, dhe disa nga kulturat bujqësore kanë kohën të sigurohen tani. Janë dy lloje të sigurimeve bujqësore që ofrohen në tregun e Kosovës sigurimi indeks dhe sigurimi tradicional. Mësoni më shumë për kulturave bujqësore të cilat mbulohen me këto lloje të sigurimeve, duke klikuar në videon e mëposhtme:

Udhëzime të tjera

Youtube Thumbnail
U MBAJT CEREMONIA E PROMOVIMIT TË KONTRAKTIMIT TË FERMERËVE LOKAL ME KOMPANINË “JONI-SH” NË BALLOFC TË PODUJEVËS

Youtube Thumbnail
ÇKA JANË NIVELET MAKSIMALE TË MBETJES SË PESTICIDEVE?

Youtube Thumbnail
BUJQËSIA E QËNDRUESHME: FILLIMI I NJË RRUGËTIMI PËR NJË TË ARDHME MË TË GJELBËR

Youtube Thumbnail
REDUKTIMI I PRODHIMIT TË MJALTIT: ARSYET DHE TË GJETURAT

Youtube Thumbnail
NJË TOKË E SHËNDETSHME: PËR NJË TË ARDHME ME USHQIM TË SIGURT

Youtube Thumbnail
Kultivimi i suksesit përmes kontraktimit në bujqësi: Një mundësi ideale për fermerët dhe kompanitë

Youtube Thumbnail
Seria e shkrimeve 2024 – Sëmundjet kyçe të faroreve (molla, dardha dhe ftoi) dhe menaxhimi i tyre

Youtube Thumbnail
SHOQATA “MJEDRA E KOSOVËS” ORGANIZON DITËN FUSHORE TË KRASITJES SË BORONICËS NË PEMISHTEN “BERRYKODE”

Youtube Thumbnail
PSE FERMERËT PO PROTESTOJNË NË TË GJITHË BE-NË DHE ÇFARË MUND TË BËHET NGA VENDIMARRËSIT PËR KËTË?

Youtube Thumbnail
Teknologjitë e së ardhmes: Kultivimi i Dredhëzës në lesh të gurit

Youtube Thumbnail
Rrallimi i frutave – Miku më i mirë i fermerit?

Youtube Thumbnail
Bimët Mjekësore dhe Aromatike ofrojnë benefite të shumëfishta për Kosovën

Youtube Thumbnail
Sektori i perimeve, pasuri natyrore dhe mbështetës i ekonomisë së Kosovës

Youtube Thumbnail
Mbahet Edicioni 8-të i Konferencës së Mjedrës

Youtube Thumbnail
Mbahet konferenca “Sektori i Prodhimit të qumështit- Gjendja aktuale dhe perspektiva për zhvillim”

Youtube Thumbnail
Pse Food Sector Forum – Forumi i Sektorit të Ushqimit?

Youtube Thumbnail
Organizohet Forumit më i madh në Sektorin e Ushqimit në Kosovë – Edicioni 3-të

Youtube Thumbnail
Hapet Panairi AgroTech Expo 2023 – Edicioni i 4-të 18-20 Tetor 2023

Youtube Thumbnail
Thirrje për kompani të interesuara të përfitojnë nga implementimi dixhital i standardeve të cilësisë dhe sigurisë ushqimore

Youtube Thumbnail
Kompanitë kosovare marrin pjesë në panairin më të madh në botë të Ushqimit “ANUGA” në Koln të Gjermanisë

Youtube Thumbnail
Organizohet Edicioni 3 i Forumit të Sektorit të Ushqimit “Food Sector Forum” nga PePeKo dhe Organika

Youtube Thumbnail
NË PRAG TË KONFERENCËS SË 8 TË MJEDRËS NË KOSOVË

Youtube Thumbnail
PËRDORIMI I SIGURT I PRODUKTEVE PËR MBROJTJEN E BIMËVE (PESTICIDEVE)

Youtube Thumbnail
Ndikimi i ndryshimeve klimatike në bujqësi

Youtube Thumbnail
Problemet dhe menaxhimi i sëmundjes së Fitoftorës tek Mjedra

Youtube Thumbnail
Fushata e korrje-shirjeve të grurit në Kosovë po ecën mbarë!

Youtube Thumbnail
CERTIFIKIMI ORGANIK I BMA-ve

Youtube Thumbnail
BAROJAT MË PROBLEMATIKE TEK PERIMET DHE MENAXHIMI I TYRE

Youtube Thumbnail
Njoftim për fermerët

Youtube Thumbnail
THIRRJE PËR APLIKIM

Youtube Thumbnail
Ndikimi i breshërit në prodhimin dhe cilësinë e frutave të mollës

Youtube Thumbnail
Sezoni i shitjes së sigurimeve bujqësore ka filluar, fermerët tani kanë mundësi të sigurojnë prodhimet e tyre bujqësore. Gjeni më poshtë hapat për blerje të policës së sigurimit

Youtube Thumbnail
Përfitimet nga sigurimet bujqësore për fermerët e Kosovës

Youtube Thumbnail
PËRFITIMET NGA SIGURIMI BUJQËSOR NË KOSOVË PËR KULTURËN E RRUSHIT TË VERËS

Youtube Thumbnail
Informata të rëndësishme për fermerët – Sezoni për sigurimin e kulturave bujqësore në Kosovë fillon më 1 mars 2023
NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI