Krasitja e pemëve të mollës | Krasitja dhe rrallimi për fruta me cilësi më të mirë | Praktikat më të mira

Krasitja efikase e pemëve të mollës dhe rrallimi i frutave për të lehtësuar peshën nga të lashtat janë dy faktorë kyq për të arritur cilësi të lartë të frutave. Kjo video përmbledh çështjet kryesore në lidhje me krasitjen dhe rrallimin dhe përpiqet të tregojë disa shembuj të problemeve me të cilat do të përballen pemët e mollës nëse nuk i krasitni dhe nuk rralloni frutat e pemëve tuaja. Kultivimi i frutave më të mëdhenj, me cilësi më të mirë dhe zvogëlimi i stresit dhe tendencës së prodhimit dyvjeçar të pemëve e mollës është qëllimi i këtyre praktikave.

Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Korrik, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI