Kultivimi i domateve nga fara | Si të mbillni, krasitni, menaxhoni dhe vjelni domatet tuaja të shijshme

Kultivoni domatet, në vazo apo në tokë, me këtë qasje të lehtë, hap pas hapi. Shijoni domatet organike që e keni kultivuar vetë. Në këtë video janë të përmbledhura aspektet më të rëndësishme të rritjes së domateve, me theks të veqantë në përdorimin e farave tuaja dhe mënyrën e krasitjes për arritur rezultate sa më të mira.
Përmbajtja e videos ju tregon se si t’i përdorni farat e domateve, si të mbillni bimët e reja, bazat e krasitjes, mbjellja e domateve nëpër vazo, mbjellja e domateve në tokë, menaxhimi i bimës së rritur të domates – krasitja dhe lidhja, sëmundjet më të zakonshme të domates dhe si t’i minimizoni ato, prodhimtaria dhe varietetet e domates, vjelja e domates, të gjitha këto të përmbledhura në një video.

Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Korrik, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI