×
NGJARJET
<
Dhjetor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Hapet thirrja për aplikim për Grante 2023 në MBPZHR

Fondi total për këtë thirrje për aplikim për grante është 24.6 milionë euro. Përmes këtij Programi, do mbështeten sektorë të prodhimit, agro-përpunimit e zhvillimit rural me qëllim të ngritjes dhe zgjerimit të kapaciteteve të bujqve tanë.

Thirrja për aplikim do të jetë e hapur për 30 ditë nga datat 31.10.2023 – 29.11.2023, ndërsa detajet rreth kushteve e kritereve i gjeni në linkun e mëposhtëm.

https://azhb-rks.net/sq/njoftim

Shiqo PDF
NGJARJET
<
Dhjetor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI