×
NGJARJET
<
Dhjetor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

PUBLIKIME

Mbahet konferenca “Sektori i Prodhimit të qumështit- Gjendja aktuale dhe perspektiva për zhvillim”

Organizimi i kësaj konference u realizua në kuadër të projektit “Përmirësimi i jetesës dhe forcimi i pozitës së...

DIXHITALIZIMI NË BLETARI

Bletaria është ndër sektorët kyç në kuadër të bujqësisë dhe qysh herët njeriu ka qenë i lidhur me...

Indikatorët e prodhimit të grurit në Kosovë dhe zbatimi i teknologjive të reja

Sfida më e madhe e  njerëzimit dikur, por edhe sot e nesër do të jetë prodhimi i ushqimit...

Sigurimi i ambientit për zhvillim të qëndrueshëm të sistemit të Sigurimeve Bujqësore në Kosovë

Takimi i përbashkët i organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe Korporata Ndërkombëtare Financiare, ka...

PËRDORIMI I SIGURT I PRODUKTEVE PËR MBROJTJEN E BIMËVE (PESTICIDEVE)

Në aspektin e shëndetit publik, produktet për mbrojtjen e bimëve janë preparate apo substanca kimike të cilat përdoren...

Organizohet Tryezë Diskutimi me temën “Gjetja e mekanizmave për ofrimin e shërbimeve këshilluese bujqësore Private në Kosovë”.

Fondacioni AgroDev Kosovo, dje mbajti Tryezë Diskutimi me temën "Gjetja e mekanizmave për ofrimin e shërbimeve këshilluese bujqësore...

Ndikimi i ndryshimeve klimatike në bujqësi

Në vitin 1992, Konventa e Kombeve të Bashkuara për Ndryshimet Klimatike (UNFCCC) konstatoi se ndryshimet e klimës iu...

THIRRJE PËR APLIKIM PËR GRANTE

THIRRJE PËR APLIKIM PËR GRANTET Me qëllim të mbështetjes së aftësisë konkurruese të sektorit agro-rural, rritjen e prodhimit...

Rregullat bazë për grumbullimin e Produkteve Pyjore Jo-Drusore (PPJD)

Më poshtë mund të shihni një poster për "Rregullat bazë për grumbullimin e Produkteve Pyjore Jo-Drusore (PPJD)". Ky...

1 2 3 9
NGJARJET
<
Dhjetor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI