Këshilla të shpejta rreth shartimit | Shartimi i një peme të thyer molle – Rëndësia e mirëmbajtjes së shartimit

Shartimi i pemëve frutore nuk përfundon pasi të zënë shartimi. Mirëmbajtja e shartimit është thelbësore për të korrur rezultate të mira. Pa mirëmbajtje të mirëfilltë, edhe shartimet që kanë nxënë dhe po duken të rriten mirë mund të kenë probleme dhe të dështojnë. Krasitni gjatë verës pemët e juaja të shartuara në mënyrë që të shmangni thyerjet që mund t’i shkaktojë era dhe sigurohuni që të hiqni çdo degë konkurrente nga nënshartesa apo nga degët tjera sepse shartimet do të jenë gjithmonë hallka më e dobët e lidhjes. Kjo video lidhet edhe me videot tjera të cilat tregojnë se si të krasitni shartimet për Zhvillim më të shpejtë të pemëve dhe shartimi i modifikuar.

Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Korrik, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI