Si të krasitni pemët e shartuara për zhvillim sa më të shpejtë

Shartimi i pemëve frutore në pranverë dhe lënia e shartimeve pa mbikëqyrje nuk është një ide e mirë. Krasitja verore e rritjes së tepërt dhe rrallimi i degëve të vendosura keq është punë që duhet të bëhet. Në këtë video, do të shihni se si të krasitni shartimet tuaja në verë, duke përdorur teknikat themelore të krasitjes.

Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Janar, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI