Pemë frutore joproduktive

Cilat janë orët e ftohta? Disa varietete të pemëve joprodhuese mund të mos kenë orët e kërkuara të ftohtit që u duhen për të dhënë frutat siç duhet. Nëse jetoni në një zonë me dimra të butë, ju ndoshta jeni prekur nga ky problem. Zgjidhja është zgjedhja e varieteteve që kërkojnë më pak orë të ftohta për të dhënë fruta, ose shndërrimi i pemëve ekzistuese duke shartuar një varietet që do të prodhojë fruta në zonën tuaj.

Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Korrik, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI