Shartimi i pemëve frutore , Varieteti pjalmues i MOLLES shartohet në trupin e mollës suaj për të rritur rendimentin

Shartimi i një varieteti të DYTE në Mollën tuaj apo një PEMË TJETËR E FRUTAVE do të sigurojë rendimente më të larta me pjalmimin adekuat. Zgjidhni pjalmuesin e duhur dhe shartoni një degë të pemës ekzisuese frutore në pemishten tuaj, nëse hapësira e juaj e kopshtit është e kufizuar. Mund të ndodhë mungesa e frutave edhe nëse keni një vë arietet i cili nuk është vetë-pjalmues. Edhe pemët frutore vetë-polenizuese do të rrisin rendimentin me kryqëzim nga një varietet tjetër.
Përmbajtja e videos tregon pse ju nevojitet varieteti pjalmues, si shartohet pjalmuesi, rezultatet e shartimit dhe grupet e pjalmuesve.
Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI