Shartimi i pemëve frutore | Teknika e shartimit me SYTH ose shartimi “T” në fund të verës

Shartimi me syth në fund të verës ose në fillim të vjeshtës duke përdorur teknikën e shartimit T-prerje është shumë efektiv për shumimin e pjeshkës, kumbullës, agrumeve dhe shumë pemë të tjera frutore të cilat mund të mos kenë rezultate aq të mira me teknikat e tjera të shartimit. Meqenëse i mbron sythat e fjetur nga dehidrimi brenda lëvores, duhet të jetë opsioni juaj i parë për të shumuar varietete të mira sidomos kur i shartoni pemët delikate frutore. Kjo video përmbledh teknikën që nga zgjedhja e sythit, mbledhja e tyre, shartimi i nënshartesës, mbrojtja e shartimit, këshilla mbi teknikat dhe rezultatet e pritura nga shartimi.

Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI