MUNDËSI PUNËSIMI

Informohu mbi mundësitë e punësimit në sektorin e agrobiznesit dhe ushqimit. Në këtë dritare ofrohen dhjetëra konkurse brenda ditës, të cilat janë të nxjerra nga portalet e punës dhe direkt nga punëdhënësit potencial të sektorit të agrobiznesit dhe ushqimit.

LOG IN

Mirëmbajtës / Kopshtar

12/07/2020

Shell KOSOVO kërkon mirëmbajtës / kopëshar DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË Mirëmban hapësirat e gjelbërta; Mirëmban hapësirat...

Kimist/e – Teknolog/e ushqimi

12/06/2020

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumë vjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë...

Agjent i shitjes, Podujevë

30/05/2020

Përgjegjësitë: Të gjejë klient të ri dhe vizitoj pika shitëse të kategorisë B&C, gjithashtu të...

Agjent i shitjes, Skënderaj

30/05/2020

Përgjegjësitë: Të gjejë klient të ri dhe vizitoj pika shitëse të kategorisë B&C, gjithashtu të...

Agjent i shitjes, Pejë

30/05/2020

Përgjegjësitë: Të gjejë klient të ri dhe vizitoj pika shitëse të kategorisë B&C, gjithashtu të...

Zyrtar për zhvillim agrobiznesi – dega Drenas

03/03/2020

PËRGJEGJËSITË: Të identifikojë klientët potencial për kreditë e Agro Bizneseve përmes promovimit; Të monitorojë trendet...

Teknik i shërbimeve të DDD-së (Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

14/02/2020

Detyrat dhe Përgjegjësitë: Prezentimi i ofertave, promocioneve të sektorit përkatës tek klientët. Intervenimi i drejtpërdrejtë...

Analist i Portfolios për Bujqësi për Degën në Malishevë

14/02/2020

Përgjegjësitë: Të ndërtojë portfolio të shëndoshë agrokulturore përmes shitjes direkte Analizon dhe propozon rastet e...

Zyrtar për zhvillim agrobiznesi – Dega Pejë

16/02/2020

PËRGJEGJËSITË: Të identifikojë klientët potencial për kreditë e Agro Bizneseve përmes promovimit; Të monitorojë trendet...

Zyrtar për zhvillim agrobiznesi – dega Xërxe

01/02/2020

PËRGJEGJËSITË: Të identifikojë klientët potencial për kreditë e Agro Bizneseve përmes promovimit; Të monitorojë trendet...

Zyrtar për zhvillim agrobiznesi – dega Suharekë

31/01/2020

PËRGJEGJËSITË: Të identifikojë klientët potencial për kreditë e Agro Bizneseve përmes promovimit; Të monitorojë trendet...

NGJARJET
<
Gusht, 2020
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI