PËRKRAHJA E BUJQËSISË NË KOSOVË

Sektori i bujqësisë në Kosovë sjell mundësi të mëdha për të prodhuar dhe për të zbutur varfërinë duke krijuar vende të reja të punës, veçmas për ata që jetojnë në zonat rurale. Përveç Ministrisë së Buqësisë, Pylltarisë dhe Zhvilimit Rural (MBPZHR), shumë donatorë të tjerë e përkrahin bujqësinë kosovare me mjete pa kthim (grante/subvencione) apo investime prej 50% - 80% të vlerës së projektit.

HAPET THIRRJA PËR APLIKIM PËR PAGESA DIREKTE – SUBVENCIONE NGA MINISTRIA E BUJQËSISË, PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT PËR 28 NËNSEKTORË DHE KULTURA BUJQËSORE

12/04/2024

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për 28 nënsektorë...

Hapet thirrja për aplikim – SFIDA TEKNOLOGJIKE NË BUJQËSI / Ag Tech Challenge

15/02/2024

Data e publikimit: 16.01.2024 SPECIFIKAT TEKNIKE SFONDI Bujqësia ka një rol të rëndësishëm por në tkurrje në ekonominë e Kosovës....

THIRRJE PËR GRANTE PËR BIZNESET NË PRONËSI TË GRAVE DHE KOMUNITETEVE PAKICË

07/09/2023

THIRRJE PËR GRANTE Projekti Zhvillimi Gjithëpërfshirës Ekonomik fton bizneset me të drejtë aplikimi në pronësi të grave dhe në pronësi...

THIRRJE PËR APLIKIM PËR GRANTE

19/08/2023

THIRRJE PËR APLIKIM PËR GRANTET Me qëllim të mbështetjes së aftësisë konkurruese të sektorit agro-rural, rritjen e prodhimit dhe të...

Thirrje për aplikim për trajnime dhe grante në bujqësi

11/05/2023

Ftohen gratë dhe personat me aftësi të kufizuar të aplikojnë për trajnime dhe grante në bujqësi Kjo thirrje bëhet në...

1 2 3 6
NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI