Krasitja e pemëve frutore në pemishten e shtëpisë | Një video me udhëzime hap pas hapi

Krasitja e Pemëve Frutore u bë e lehtë. Në këtë video tregohet një qasje se si të kryhet detyra e krasitjes, cilat janë arsyet e krasitjes, si të iu ipet formë pemëve të reja, cilat janë teknikat e krasitjes, llojet e sythave. Të gjitha ato që ju duhet të dini per të mbajtur pemët e juaja frutore në pemishten tuaj, të shëndetshme dhe produktive.
Përmbajtja e videos ju prezenton format e pemës, formësimin e pemëve të reja, teknikat e krasitjes, ruajtja e sythave të frutave dhe shembuj të krasitjes.

Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings) në anën e djathtë poshtë videos, pastaj subtitles /CC dhe sigurohuni që në listën e paraqitur të jetë e klikuar njëra prej gjuhëve dhe më pas në auto-translate dhe zgjidheni – Albanian.

Udhëzime të tjera

NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI