NGJARJET E ARDHSHME

Kjo hapësirë është e rezervuar për t’u njohur lidhur me ngjarjet më të rëndësishme në sektorin e agrobiznesit apo sektorët e ndërlidhur me të. Kalendari gjithashtu përmban festat dhe ditët ndërkombëtare të rëndësishme për çdo sektor. Zgjidheni periudhën e caktuar, kategorinë dhe vendin, për t’u informuar   në mënyrë të detajuar  lidhur me ngjarjet që ju interesojnë.

LISTA E NGJARJEVE

Përceptimi i konsumatorëve për produkte vendore

Eventi “Përceptimi i konsumatorëve për produkte vendore”, organizohet nga Shoqata e Përpunuesve të Pemëve dhe Perimeve të Kosovë –“PePeKo” dhe mbështetet nga PPSE, projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe...

DITA E PJATËS SË GJELBËR (GREEN PLATE DAY)

Mos e humbisni eventin e “Ditës së Pjatës së Gjelbër” (Green Plate Day) në Komunën e Suharekës, i cili organizohet në kuadër të projektit “Fuqizimi i Veprimit Lokal për Klimën”,...

Biofach America

Sektori organic takohet ne panairin organic në Filadelfia në datat 24-26 Shtator 2020 https://www.biofach-america.com/

Panairi Biofach Nuremberg 2020

Produktet organike nuk janë njohur asnjëherë më parë më tepër se sa sot! Kërkesa për produkte organike në industrinë e ushqimit dhe kozmetikës është në rritje për vite me rradhë....

1 2 3 5
NGJARJET
<
Prill, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI