PËR NE

 

AgroPortali është dritare edukative dhe informative e iniciuar dhe e financuar nga KEP Trust dhe realizuar nga RECURA Agroqendër.

Agroportali ka përmbajtje unike dhe dinamike mbi praktikat e mira bujqësore të prezantuara shkurt dhe qartë për të tërhequr vëmendjen e të gjitha gjeneratave të fermerëve për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë më tepër rreth prodhimtarisë bujqësore dhe agrobiznesit.

Qëllimi i AgroPortalit është përmirësimi i qasjes në informata dhe forcimi i komunikimit midis agrobizneseve dhe komunitetit bujqësor në tërësi. Struktura dhe aktivitetet e AgroPortalit do të përqendrohen në zinxhirët më të rëndësishëm të vlerave të sektorit të bujqësisë dhe shërbimeve bujqësore, duke ofruar një platformë për:

    • Ngritje të kapaciteteve përmes prezantimit të teknikave dhe teknologjive të ndryshme;
    • Përfshirje të komunitetit bujqësor,
    • Informacione mbi sfidat me të cilat ballafaqohet sektori, fenomenet e jashtme shoqërore, mjedisore dhe ekonomike,
    •  Qasje në burimet kontaktuese për të lehtësuar shkëmbimin e informacionit, njohurive, këshillave dhe tregtisë.

AgroPortali promovon bujqësinë si pjesë e rëndësishme e jetës. Gjithashtu dotë shërbej edhe si medium ideal për mesazhe komerciale për subjektet afariste nga fusha e bujqësisë dhe agrobiznesit.

 

NGJARJET
<
Tetor, 2019
>
DI MA ENJ PR SH
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
REZULTATI I ANKETAVE

A jetoni pranë tokës / fermës juaj (a është ferma familjare)?

MOTI