Asistent i Bujqësisë

AFATI I FUNDIT: 31/03/2023

EMRI I KOMPANISË:

IADK

NUMRI I TELEFONIT:

kosovo@caritas.ch

EMAIL:

prokurimi@iadk.org

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive:

Ndihmon stafin e IADK-së në zbatimin e projekteve,
Regjistron të dhënat e ndryshme të përfituesve në data bazë,
Ndihmon në përgatitjen e artikujve të ndryshëm që ndërlidhen me zbatimin e aktiviteteve të projekteve dhe bënë publikimin e tyre në Web faqe dhe Facebook të IADK-së,
Ndihmon stafin për të përgatitë materiale, prezantime, fletëpalosje dhe broshura të ndryshme,
Ndihmon në stafin në vizitat e ndryshme në teren për identifikim të përfituesve, këshillim dhe monitorim,
Kontribuon në organizimin e ngjarjeve të ndryshme.

Kualifikimi:
Profili i kërkuar i studimeve janë shkencat e bujqësisë dhe mjedisit,
Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe për punë ekipore,
Të ketë aftësi për të punuar nën presion,
Aftësi të mira për tu përshtatur në mjedisin multikulturor,
Shkathtësi në punët kompjuterike,
Njohje e mirë e gjuhës angleze në të folur dhe shkruar,
Leja e vozitjes kategoria B.
Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t’i dërgojnë CV së bashku me dëshmitë e shkollimit përmes e-mail adresës: prokurimi@iadk.org
Data e fillimit te punës 01.04.2023

NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI