Punëtor/e për përpunim të produktit

AFATI I FUNDIT: 27/08/2023

EMRI I KOMPANISË:

Joni Sh

NUMRI I TELEFONIT:

Joni Sh

EMAIL:

info@joni-sh.com

Kompania Joni-Sh, e specializuar në perpunimin e frutave, shpall konkurs për pozitën “Punëtor/e për përpunim të produktit” në zonën e Ballocit, Podujevë.
Detyrat dhe përgjegjësitë:
– Përpunimi i frutave sipas standardeve të caktuara
– Kontrolli i cilësisë së produktit
– Përgatitja dhe paketimi i produkteve përfundimtare
– Mirëmbajtja e mjeteve dhe paisjeve të punës
Kualifikimet dhe kërkesat:
– Aftësi për të punuar në një ambient prodhimi
– Aftësi për të punuar në grup
– Përvojë e mëparshme në përpunimin e frutave është e mirëpritur, por nuk është e detyrueshme
Ofrojmë:
– Paga konkurruese dhe mundësi për ngritje në karrierë
– Ambient të këndshëm punës
Aplikimi:
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën info@joni-sh.com, ose ta dorëzojnë personalisht në zyrën tonë në rrugën Murat Xhaka, Balloc, Podujevë. Afati i fundit për aplikim është data 27 Gusht 2023.
Për informacione të mëtejshme, na kontaktoni në numrin +383 45 548 852.

NGJARJET
<
Prill, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI