Ekspert i qasjes në financa

AFATI I FUNDIT: 30/08/2020

EMRI I KOMPANISË:

CARDNO & RECURA

NUMRI I TELEFONIT:

+38349124393

EMAIL:

exportledgrowthrecruitment@cardno.com

Cardno është një kompani profesionale e shërbimeve te infrastrukturës dhe mjedisit, me ekspertizë në zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës fizike dhe sociale për komunitetet në të gjithë botën. Cardno po zbaton Aktivitetin e Zhvillimit të udhëhequr  nga eksporti, projekt i financuar nga USAID në Kosovë. Cardno është në partneritet me Recura – me seli në Kosovë, e cila është një kompani për këshillime strategjike të bizneseve me fokus në ofrimin e masave lehtësuese për rritjen e biznesit, krijimin e vendeve të punës, qasjen në financa dhe në tregje.

Pozita e publikuar kërkon kandidatë të kualifikuar, person përgjegjës për aktivitetin e mbikëqyrjes se të gjitha angazhimeve lidhur me qasje në  financa. Eksperti i Qasjes në Financë është përgjegjës për të siguruar që të gjitha qasjet në çështjet e financave që prekin bizneset në Kosovë përfshier identifikimin e atyre aktuale dhe të reja të cilat lidhen me eksportin e produkteve vendore.

Për më tepër detaje, ju lutem klikoni në vegëz:  https://kosovajob.com/cardno/access-to-finance-expert

NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI