Mundësi punësimi – ZYRTAR PËR KRIJIMIN E KONTENTIT PËR AGRO PORTALIN DHE PËR PROJEKTE

AFATI I FUNDIT: 22/12/2023

EMRI I KOMPANISË:

Agro Dev Kosovo

NUMRI I TELEFONIT:

+38344233709

EMAIL:

naim.krasniqi@agrodev-ks.com

AgroDev Kosovo është një fondacion i pavarur që synim kryesor ka të kontribuojë në zhvillimin dhe promovimin e sektorit të bujqësisë në Kosovë. AgroDev menaxhon njërin ndër portalet kryesore të bujqësisë në Kosovë @Agro Portal, i cili qëllim ka informimin e saktë dhe në kohë të fermerëve dhe palëve tjera të interesit, në sektorin e bujqësisë në Kosovë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për krijimin dhe zhvillimin e kontentit në kuadër të Agro Portalit (agroportal-ks.com) duke krijuar përmbajtje të mirë-hulumtuar për publikim.
 • Mirëmbajtje dhe krijim të kontentit për rrjetet sociale të AgroDev dhe Agro Portal: Facebook, Instagram, YouTube,  LinkedIn & Twiter.
 • Mbledhja e informatave, përshtatja e përmbajtjes, rishikimi i cilësisë, dhe publikimi i artikujve/storieve për uebfaqen dhe rrjetet sociale.
 • Njohuri dhe i/e aftë të zbatojë në mënyrë efektive udhëzimet e vizibilitetit për AgroDev dhe donatorët.
 • Monitorimi dhe analizimi i treguesve kryesorë të performancës (KPI) për mediat sociale dhe faqet e internetit (KPI) për të ofruar sugjerime për përmirësim, përfshirë reklamat online.
 • Punë përgatitore dhe organizim i trajnimeve, tryezave dhe eventeve në kuadër të AgroDev si dhe me projekte përmes partnerëve/donatorëve.
 • Asistim dhe implementim i projekteve me donatorë të ndryshëm në kuadër të AgroDev Kosovo.

 Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Minimum BSc, ose dëshmi e punës së ngjashme, së paku 1 vjeçare në fushë të ngjashme, përparësi ata që kanë të përfunduar studimet në lëminë e Bujqësisë.
 • Aftësi të shkëlqyera shkrimi në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Njohuri të shkëlqyera në Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint).
 • Njohuri të mira dhe përvojë në rrjetet e mediave sociale dhe sistemet për menaxhim të përmbajtjes (CMS) të uebfaqeve.
 • Aftësi për të punuar në ekip.
 • Përvojë e mëparshme në projekte te ngjashme është e dëshirueshme.

Aplikimi:

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre, letrën motivuese dhe letër reference (e pëlqyeshme) nga udhëheqësit nga angazhimeve të mëparshme, në adresën naim.krasniqi@agrodev-ks.com , ose ta dorëzojnë fizikisht në zyrën e AgroDev Kosovo në rrugën “Nazmi Mustafa” nr. 35, Pejton Prishtinë.

Afati i fundit për aplikim është dt. 22 Dhjetor, 2023

 

NGJARJET
<
Qershor, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI