×
NGJARJET
<
Dhjetor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Udhëheqës i sektorit të përpunimit të ushqimit

AFATI I FUNDIT: 30/08/2020

EMRI I KOMPANISË:

CARDNO & RECURA

NUMRI I TELEFONIT:

+38349124393

EMAIL:

exportledgrowthrecruitment@cardno.com

Cardno është një kompani profesionale e shërbimeve te infrastrukturës dhe mjedisit, me ekspertizë në zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës fizike dhe sociale për komunitetet në të gjithë botën. Cardno po zbaton Aktivitetin e Zhvillimit të udhëhequr  nga eksporti, projekt i financuar nga USAID në Kosovë. Cardno është në partneritet me Recura – me seli në Kosovë, e cila është një kompani për këshillime strategjike të bizneseve me fokus në ofrimin e masave lehtësuese për rritjen e biznesit, krijimin e vendeve të punës, qasjen në financa dhe në tregje.

Pozita e publikuar kërkon kandidatë të kualifikuar, person përgjegjës për aktivitetin e mbikëqyrjes se të gjitha angazhimeve që lidhen me përpunimin e ushqimit . Udhëheqësi i Sektorit të Përpunimit të Ushqimit mbikëqyr aktorët e sektorit të përpunimit të ushqimit në të gjithë Kosovën me qëllim të identifimit te targeteve dhe kufizimeve te tregut për eksportin e ushqimit të përpunuar në Kosovë.

 

Për më tepër detaje, ju lutem klikoni në vegëz:  https://kosovajob.com/cardno/food-processing-sector-lead

NGJARJET
<
Dhjetor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI