Më të rejat

14/06/2024

SPECIFIKAT, SASIA DHE NORMAT E UJITJES PËR KULTURAT BUJQËSORE  

Dy procese kryesore që e karakterizojnë ciklin jetësor të bimëve, janë procesi i fotosintezës dhe frymëmarrjes. Në të dy këto procese, roli i ujit është dominant me veprime të kundërta, respektivisht kur toka është e tejngopur me ujë, uji largon oksigjenin e nevojshëm për frymëmarrje nga poret e tokës dhe bima pëson kolaps-asfiksi dhe ndërpritet frymëmarrja. Ndërsa kur mungon uji, bima kalon në pikën e vyshkjes dhe ndërpritet fotosinteza dhe...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Maj, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Udhëzimet

Beekeeping Sector in Kosovo
Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit