Më të rejat

08/07/2024

FUSHATA E KORRJE-SHIRJEVE TË GRURIT NË KOSOVË KËTË VIT PREMTON PRODHIMTARI TË LARTË

Fushata e korrje-shirjeve ka filluar dhe sigurimi i lëndës së parë për prodhimin e bukës mbetet prodhimi esencial për vendin tonë dhe gruri si një ndër kulturat kyçe për mbjellje. Për dallim nga viti i kaluar, sivjet fushata e korrje-shirjeve ka filluar në kohë. Nisur nga rëndësia që ka procesi i korrje-shirjeve të drithërave të bardha, duhet të kemi parasysh edhe ndryshimet klimatike që po ndodhin edhe në vendin tonë,...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Qershor, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Udhëzimet

Beekeeping Sector in Kosovo
Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit