Më të rejat

29/11/2023

Mbahet konferenca “Sektori i Prodhimit të qumështit- Gjendja aktuale dhe perspektiva për zhvillim”

Organizimi i kësaj konference u realizua në kuadër të projektit “Përmirësimi i jetesës dhe forcimi i pozitës së fermerëve të qumështit në zonat rurale”, implementuar nga Shoqata e Prodhuesve të Qumështit të Kosovës (SHPQK) në Kosovë dhe financuar nga WE EFFECT. Konferenca kishte fokus zhvillimet aktuale, sfidat dhe mundësitë në këtë sektor, duke përfshirë prodhimin e qumështit dhe produkteve të qumështit, e cila adresoi çështjet që ndihmojnë në ngritjen e...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Shtator, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Udhëzimet

Beekeeping Sector in Kosovo
Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit