×
NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Më të rejat

20/02/2024

PSE FERMERËT PO PROTESTOJNË NË TË GJITHË BE-NË DHE ÇFARË MUND TË BËHET NGA VENDIMARRËSIT PËR KËTË?

Fermerët në të gjithë Bashkimin Evropian janë në protesta masive për shkaqe të shumta, duke përfshirë rritjen e kostove, marzhat e vogla të fitimit, ndryshimet klimatike, si dhe argumentimin e tyre që BE-ja po e bën prodhimin bujqësor gjithnjë e më të vështirë duke vendosur rregulla të ashpra për përdorimin e plehrave dhe pesticideve karbonike që janë pjesë e marrëveshjes evropiane “Green Deal”, pra këto janë cekur nga ana e...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Udhëzimet

Beekeeping Sector in Kosovo
Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit