PËRKRAHJA E BUJQËSISË NË KOSOVË

Sektori i bujqësisë në Kosovë sjell mundësi të mëdha për të prodhuar dhe për të zbutur varfërinë duke krijuar vende të reja të punës, veçmas për ata që jetojnë në zonat rurale. Përveç Ministrisë së Buqësisë, Pylltarisë dhe Zhvilimit Rural (MBPZHR), shumë donatorë të tjerë e përkrahin bujqësinë kosovare me mjete pa kthim (grante/subvencione) apo investime prej 50% - 80% të vlerës së projektit.

Caritas Suisse

Qëllimi kryesor i Caritasit Zvicerian në Kosovë është të kontribojë në ulje të varfërisë, të ndihmojë komunitetet e margjinalizuara dhe...

USAID

USAID, përmes programit "Rritja bujqësore dhe mundësitë rurale" po zhvillon një sektor bujqësor më konkurrues në Kosovë duke përmirësuar prodhimin...

RURAL ECONOMIC SUSTAINABILITY INITIATIVE

Rural Economic Sustainability Initiative Financiar nga Austrian Development Cooperation Implementuar nga care  

Publikohen listat e raporteve të përzgjedhjes të PZhR-së

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB) ka përfunduar vlerësimin preliminar dhe tani janë bërë të...

Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat (PPSE)

Projekti Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat (PPSE) ka si qëllim kryesor të krijojë vende pune të qëndrueshme përmes ndërmarrjeve...

1 3 4 5 6
NGJARJET
<
Shkurt, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI