USAID

USAID, përmes programit “Rritja bujqësore dhe mundësitë rurale” po zhvillon një sektor bujqësor më konkurrues në Kosovë duke përmirësuar prodhimin bujqësor dhe përpunimin e ushqimit,  duke mundesuar lidhjet me tregjet e vendit dhe eksportit si dhe duke forcuar partnerët strategjikë

https://www.usaid.gov/documents/1863/usaid-agricultural-growth-and-rural-opportunities
NGJARJET
<
Shkurt, 2020
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI