Publikohen listat e raporteve të përzgjedhjes të PZhR-së

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB) ka përfunduar vlerësimin preliminar dhe tani janë bërë të ditur edhe raportet e përzgjedhjes për një pjesë të projekteve që kanë aplikuar në skemën e granteve për zhvillim rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për vitin 2020-2021.

Rezultatet preliminare janë publikuar për këto nën-masa:

MASA: 101 : INVESTIMET NË ASETET FIZIKE TË EKONOMIVE BUJQËSORE

  • Sektori: 101.1 Pemë Dru frutore
  • Sektori:101.1.1 Pemë Arrore dhe
  • Sektori: 101.2 Serrat

Listat e raporteve të përzgjedhjes mund t’i gjeni në linkun e mëposhtëm:

http://www.azhb-ks.net/sq/raportet-e-perzgjedhjes-listat-e-vleresimit-te-pzhr-se

http://www.azhb-ks.net/sq/raportet-e-perzgjedhjes-listat-e-vleresimit-te-pzhr-se?fbclid=IwAR3YIpCyEHDPQeQnJSyzVX3-sp51_Qy9gD1nJ82HuS3-dI_f8xaZ5H76s1s

NGJARJET
<
Qershor, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
REZULTATI I ANKETAVE

A planifikoni të rritni numrin e punëtoreve në fermë sivjet?

MOTI