×
NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

PUBLIKIME

Paraqitja e dëmtuesve të ri invaziv në Kosovë: A do të ketë pasoja ekonomike?

Pemët e imëta, kanë kërkesë të lartë në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar për shkak të vetive të...

Mundësi punësimi – Teknolog/e në industrinë e përpunimit të frutave dhe perimeve

Terms of Reference (ToR) Regional Technologist Engagement 1.Introduction PePeKo Association, is seeking the services of a qualified and...

KONFERENCA NDËRKOMBËTARE E PEMËVE TË IMËTA NË HOLANDË: MUNDËSI PËR INOVACION DHE RRJETËZIM

Konferenca ndërkombëtare e pemëve të imëta, e cila u mbajt më 10 dhe 11 Janar 2024 e organizuar...

INDUSTRIA E BORONICËS SË KOSOVËS NË NDJEKJE TË TRENDEVE GLOBALE

Industria e boronicës në Kosovë ka shënuar një hap të rëndësishëm drejt zhvillimit dhe inovacionit. Per te qene...

Çfarë solli Konferenca e 8-të e Mjedrës?

Tejkalimi i sfidave për suksesin e kultivimit të mjedrës. Konferenca e mjedrave në Kosovë, në edicionin e 8-të...

MBAHET KONFERENCA E II-TË RAJONALE NGA PEPEKO

Më 15 dhjetor 2023, u organizua Edicioni 2-të i Konferencës Rajonale, me temë “Potenciali i Bashkëpunimit ndërkufitar në...

IFC realizon dy iniciativa në Kosovë, duke kontribuuar në rritje të sektorit të bujqësisë në Kosovë

IFC ndihmoj Kosovën në themelimin e sistemit të sigurimeve bujqësore dhe Qasja në financa për fermerët është rritur...

Mbahet konferenca “Sektori i Prodhimit të qumështit- Gjendja aktuale dhe perspektiva për zhvillim”

Organizimi i kësaj konference u realizua në kuadër të projektit “Përmirësimi i jetesës dhe forcimi i pozitës së...

DIXHITALIZIMI NË BLETARI

Bletaria është ndër sektorët kyç në kuadër të bujqësisë dhe qysh herët njeriu ka qenë i lidhur me...

1 2 3 10
NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI