NGJARJET E ARDHSHME

Kjo hapësirë është e rezervuar për t’u njohur lidhur me ngjarjet më të rëndësishme në sektorin e agrobiznesit apo sektorët e ndërlidhur me të. Kalendari gjithashtu përmban festat dhe ditët ndërkombëtare të rëndësishme për çdo sektor. Zgjidheni periudhën e caktuar, kategorinë dhe vendin, për t’u informuar   në mënyrë të detajuar  lidhur me ngjarjet që ju interesojnë.

LISTA E NGJARJEVE

European Organic Congress, Bucharest, Romania

Kongresi i këtij viti synon të ushqejë diskutimin mbi reformën e Politikës së Përbashkët Bujqësore dhe se si këto të fundit mund të kontribuojnë në ferma të shëndetshme, një sektor...

Sustainable Gastronomy Day,18 June 

Dita e gastronomisë së qëndrueshme, 18 Qershor, për më shumë informata klikoni vegëzën: https://www.un.org/en/events/sustainablegastronomy/

Sustainable Foods Summit

Qëllimi i Samitit të Ushqimit të Qëndrueshëm është të eksplorojë horizonte të reja për etiketat ekologjike dhe qëndrueshmërinë në industrinë ushqimore duke diskutuar çështjet kryesore të industrisë. http://sustainablefoodssummit.com/europe/    ...

I-CON: Final Conference

Për përfaqësuesit e NVM-ve, hartues të politikave dhe institucioneve të tjera. NVM-të po prodhojnë ushqime cilësore dhe të shijshme, por gjithashtu po përballen me sfida të ndryshme në fushën e...

1 2 3 4
NGJARJET
<
Mars, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

A planifikoni të rritni numrin e punëtoreve në fermë sivjet?

MOTI