NGJARJET E ARDHSHME

Kjo hapësirë është e rezervuar për t’u njohur lidhur me ngjarjet më të rëndësishme në sektorin e agrobiznesit apo sektorët e ndërlidhur me të. Kalendari gjithashtu përmban festat dhe ditët ndërkombëtare të rëndësishme për çdo sektor. Zgjidheni periudhën e caktuar, kategorinë dhe vendin, për t’u informuar   në mënyrë të detajuar  lidhur me ngjarjet që ju interesojnë.

LISTA E NGJARJEVE

BIOGEA workshop

Në këtë ngjarje paraqiten rezultatet e projektit BIOGEA të cilat prezentojnë se si ndikon infrastruktura e gjelbërt bujqësore në biodiversitet. Në takim do të diskutohet se si arkitektura e re...

BiofachAmerica

Është një ngjarje e rëndësishme e biznesit, një ngjarje emocionale për sektorin organik, si dhe një bashkim dhe një mundësi për pozicionim. https://www.biofach-america.com/en/exhibition-info  

25th FECAVA, EuroCongress – St. Petersburg, Russia

Programi i kongresit është duke u përgatitur nga veterinarë të njohur botërisht. Në këtë kongres mund të presësh një atmosferë miqësore, ligjërata dhe klasa master nga specialistët më të mirë...

2019 International Day of Cooperatives

Dita Ndërkombëtare e Kooperativës https://www.ica.coop/en/events/2019-international-day-cooperatives

1 2 3 4
NGJARJET
<
Mars, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

A planifikoni të rritni numrin e punëtoreve në fermë sivjet?

MOTI