STANDARDET

Global G.A.P.

Përmirësimi i kërkesës së konsumimimit të ushqimit, ndërlidhet me zhvillimin e prodhimtarisë bujqësore e cila ka qëndrueshmëri ekonomike,...

Bujqësia organike

Bujqësia organike kombinon traditën, inovacionin dhe shkencën për të përfituar nga i njëjti ambient. Standardi  zbatohet nga: Prodhuesit...

HACCP

HACCP është shkurtesë e adaptuar nga gjuha angleze për Analiza e Rrezikut dhe Pikat Kritike te Kontrollit (Hazard...

ISO 22000

ISO 22000 paraqet një standard të sistemeve të menaxhimit të sigurisë ushqimore që aplikohet brenda zinxhirit  ushqimor -...

GMP

Praktikat e mira prodhuese (GMP) në industrinë ushqimore janë kusht themelor operacional dhe mjedisor. Aplikimi i sistemit GMP-së...

NGJARJET
<
Shkurt, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI