NGJARJET E ARDHSHME

Kjo hapësirë është e rezervuar për t’u njohur lidhur me ngjarjet më të rëndësishme në sektorin e agrobiznesit apo sektorët e ndërlidhur me të. Kalendari gjithashtu përmban festat dhe ditët ndërkombëtare të rëndësishme për çdo sektor. Zgjidheni periudhën e caktuar, kategorinë dhe vendin, për t’u informuar   në mënyrë të detajuar  lidhur me ngjarjet që ju interesojnë.

LISTA E NGJARJEVE

International Day for Biological Diversity

https://www.cbd.int/idb/ Adresa: The Secretariat of the Convention on Biological Diversity

BIOFACH CHINA

Filluar në vitin 2007 si versioni kinez i BIOFACH Germany, panairi kryesor i botës për ushqim organik, BIOFACH CHINA është organizuar nga NürnbergMesse China Co., Ltd.    

KONFERENCA – Hulumtim për Zhvillim

Agri SA, është një federatë e organizatave bujqësore e themeluar në vitin 1904 si Bashkimi Bujqësor i Afrikës së Jugut dhe përbëhet nga nëntë organizata provinciale dhe 26 organizata produktesh...

1 2 3 4
NGJARJET
<
Mars, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

A planifikoni të rritni numrin e punëtoreve në fermë sivjet?

MOTI