×
NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

THIRRJE PËR GRANTE PËR BIZNESET NË PRONËSI TË GRAVE DHE KOMUNITETEVE PAKICË

Afati i fundit: 07/09/2023

THIRRJE PËR GRANTE
Projekti Zhvillimi Gjithëpërfshirës Ekonomik fton bizneset me të drejtë aplikimi në pronësi të grave dhe në pronësi të komuniteteve pakicë në Kosovë të dorëzojnë Shprehjen e Interesit për financim. Aplikimet jane te hapura nga data 31 mars, 2023, deri më 8 shtator, 2023. Inkurajohen aplikimet e hershme.

Projekti Zhvillimi Gjithpërfshirës Ekonomik financohet nga Agjencia Amerikane per Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) dhe zbatohet nga Fondi për Zhvillim Komunitar (CDF).

Vlen edhe për gratë pronare te Agrobizneseve.

Për me shume informacione kliko ne linkun: https://kastori.net/job/1614/thirrje-p%C3%ABr-grante-p%C3%ABr-bizneset-n%C3%AB-pron%C3%ABsi-t%C3%AB-grave-dhe-komuniteteve-pakic%C3%AB/

https://kastori.net/job/1614/thirrje-p%C3%ABr-grante-p%C3%ABr-bizneset-n%C3%AB-pron%C3%ABsi-t%C3%AB-grave-dhe-komuniteteve-pakic%C3%AB/
NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI