Shoqata “PePeKo”

Viti i themelimit: 2015

Numri i anëtarëve: 13

“PePeKo” është krijuar si entitet jo-fitimprurës në vitin 2014 dhe ligjerisht e regjistruar si shoqatë në vitin 2015.

Objektivat kryesore të shoqatës janë mbrojtja e interesave të anëtarëve të shoqatës, me qëllim të zhvillimit të sektorit të përpunimit të pemëve dhe perimeve, si dhe të kontribojë në rritjen ekonomike dhe krijimin e vendeve të reja të punës në Kosovë përmes zingjirit të vlerës. Ka gjithsej 13 anetar ku prodhimet e tyre eksportohen kryesisht në Bashkimin Evropian

https://pepeko.org/en_US/

NGJARJET
<
Mars, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

A planifikoni të rritni numrin e punëtoreve në fermë sivjet?

MOTI