Shoqata e Prodhuesve të Qumështit të Kosovës

Viti i themelimit: 2005

Shoqata e prodhuesve të qumështit është shoqatë vendore në mbrojtje të interesave të prodhueseve të qumështit.

ShPQK është partner i respektuar dhe i njohur në sektorin privat dhe publik i përfshirë në vendimmarrje në politikat bujqësore me institucionet qeveritare vendore.

Si vizion i ShPQK është që Konsumatorët e Kosovës të furnizohen në masa të mjaftueshme me prodhimin e qumështit të shëndoshë, cilësor dhe të lirë.

Vizion tjertër paraqet implementimi i 10 hapave për realizimin e qëllimeve të parapara në dokumentin strategjik zhvillimor për industrinë e qumështi 2011-2020 (dokumenti i përgatitur nga shoqata e prodhuesve të qumështit të Kosovës dhe Shoqata e Qumështoreve të Kosovës e përkrahur nga solidar Suisse)

 

Mund të na gjeni në facebook:

https://www.facebook.com/shpqk/

 

 

NGJARJET
<
Mars, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

A planifikoni të rritni numrin e punëtoreve në fermë sivjet?

MOTI