×
NGJARJET
<
Janar, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Mundësi Punësimi – AGRONOM

AFATI I FUNDIT: 19/11/2023

EMRI I KOMPANISË:

AGROPHARMA SHPK

NUMRI I TELEFONIT:

EMAIL:

agropharmabs@gmail.com

Kompania: AGROPHARMA SHPK

Vendi: Selia Qendrore në Prishtinë

Pozita: Agronom – i rregullt

Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Konsulencë profesionale me fermerë, grupe fermerësh dhe bashkëpunëtorë,

-Shitje dhe distribuim të inputeve bujqësore,

-Përgatitja dhe paraqitja e raporteve të shitjeve,

-Përcaktimi i propozimeve për përmirësimin e strategjive të shitjeve,

-Ndihmon në testimin e farërave dhe inputeve të tjera.

Njohuritë, kualifikimet dhe kompetencat e kërkuara:

-Diplomë Universitare – Fakulteti i Bujqësisë,

-Njohuri të mira në prodhimtari bimore dhe mbrojtjen e bimëve,

-Aftësi të mira në marketingun e inputeve bujqësore,

-Eksperiencë pune në sektorin e Agrobiznesit,

-Aftësi të mira të pakos MS Office,

-Të jetë i mirë organizuar dhe me aftësi të mira komunikimi,

-Të posedojë patentë shoferi,

-Aftësi të Gjuhës Angleze në të folur dhe në të shkruar,

Të gjithë kandidatët e interesuar, mund t’i dërgojnë CV-të e tyre deri në datën 19.11.2023 në adresën elektronike: agropharmabs@gmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

NGJARJET
<
Janar, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI