Kriteret për blerje të sigurimit bujqësor

Sigurimi bujqësor është duke u ofruar në Kosovë tash e disa vite. Ky sistem në Kosovë është iniciuar nga IFC me mbështetje nga Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. MBPZHR vazhdon të subvencionojë me 75% të shumës së policës së sigurimit.

Fermerëve ju mbetet që të blejnë policat e sigurimit duke paguar vetëm 25% të shumës së primit.

Video e bashkangjitur tregon se cila është procedura e blerjes së policës së sigurimit bujqësor:

Shiqo PDF
NGJARJET
<
Qershor, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI