Expert i sofistikimit për menaxhim të firmës

AFATI I FUNDIT: 30/08/2020

EMRI I KOMPANISË:

CARDNO & RECURA

NUMRI I TELEFONIT:

+38349124393

EMAIL:

exportledgrowthrecruitment@cardno.com

Cardno është një kompani profesionale e shërbimeve te infrastrukturës dhe mjedisit, me ekspertizë në zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës fizike dhe sociale për komunitetet në të gjithë botën. Cardno po zbaton Aktivitetin e Zhvillimit të udhëhequr  nga eksporti, projekt i financuar nga USAID në Kosovë. Cardno është në partneritet me Recura – me seli në Kosovë, e cila është një kompani për këshillime strategjike të bizneseve me fokus në ofrimin e masave lehtësuese për rritjen e biznesit, krijimin e vendeve të punës, qasjen në financa dhe në tregje.

Pozita e publikuar kërkon kandidatë të kualifikuar, person përgjegjës për aktivitetin e mbikëqyrjes se të gjitha angazhimeve të sofistikimit të menaxhimit të firmës . Eksperti i sofistikimit të menaxhimit të firmave është përgjegjës për të siguruar vazhdimisht një përmbledhje të përditësuar të çështjeve në nivel të sofistikimit të firmave që prekin bizneset në Kosovë, veçanërisht me fokus në rritjen e eksportit.

Për më tepër detaje, ju lutem klikoni në vegëz.  https://kosovajob.com/cardno/firm-management-sophistication-expert

NGJARJET
<
Janar, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI