Bujqësia

Punët në bletore gjatë muajit JANAR

Në muajin Janar, bletët konsumojnë ushqim më tepër, kështu që e rrisin temperaturën në brendinë e zgjoit deri në 35oC, duke i krijuar kështu amës kushte për të bërë vezë....

Fertigimi dhe ndikimi i kripërave në bimë

Faktorët biotikë dhe abiotikë, si kripshmëria, temperaturat e larta ose të ulëta, thatësira, metalet e rënda, mikroorganizmat, insektet etj., mund të shkaktojnë strese të cilat rezultojë me zhvillim të dobët...

Global G.A.P – Praktikat e mira bujqësore në kooperativën RED GOLD

Pas disa vitesh punë të palodhshme, fermerët e kooperativës RED GOLD dëshmuan që bujqësia është njëra ndër veprimtaritë kryesore e të bërit biznes të suksesshëm. Me një terren malorë, ku...

NGJARJET
<
Prill, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI