Zyrtar për zhvillim agrobiznesi – dega Xërxe

AFATI I FUNDIT: 01/02/2020

EMRI I KOMPANISË:

FINCA

NUMRI I TELEFONIT:

EMAIL:

recruitment.hr@fincakosovo.org

PËRGJEGJËSITË:

Të identifikojë klientët potencial për kreditë e Agro Bizneseve përmes promovimit;
Të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut;
Të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin;
Të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat financiare;
Të ndërtojë portfolion dhe bazën e Agro klientëve;
Te vlerësojë riskun e kredisë;
Të menaxhojë në mënyrë cilësore kualitetin e portfolios për klientët e Agro Biznesit;
Të menaxhojë me sukses ciklin e ripagesave mujore të kredive të aprovuara;
Të ndërtojë relacione afatgjate dhe profesionale me klientë dhe të prezantojë institucionin në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e institucionit.

KUALIFIKIMET:

Diplomë universiteti në agro biznes, ekonomi ose administrim biznesi;
Përvoja e punës në institucionet financiare është përparësi;
Njohuri mbi ambientin e agro biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike të tij;
Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese;
Aftësi të forta analitike dhe organizative;
Njohuri të gjuhës angleze;
Posedimi i patentë shoferit.

Informatat tjera rreth këtij konkursi mund t’i gjeni në vegëzën:

https://www.portalpune.com/vacancy.php?Job=31839

NGJARJET
<
Prill, 2020
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI