Zyrtar për Zhvillim Agro Biznesi – Dega Rahovec

AFATI I FUNDIT: 09/09/2019

EMRI I KOMPANISË:

FINCA

NUMRI I TELEFONIT:

hr@fincakosovo.org

EMAIL:

recruitment@fincakosovo.org

PËRGJEGJËSITË:

  • Të identifikojë klientët potencial për kreditë e Agro Bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore;
  • Të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut;
  • Të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin;
  • Të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat financiare;
  • Të ndërtojë portfolion dhe bazën e Agro klientëve;
  • Te vlerësojë riskun e kredisë;
  • Të menaxhojë në mënyrë cilësore kualitetin e portfolios për klientët e Agro Biznesit;
  • Të menaxhojë me sukses ciklin e ripagesave mujore të kredive të aprovuara;
  • Të ndërtojë relacione afatgjate dhe profesionale me klientë dhe të prezantojë  institucionin në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e institucionit.

 

https://kosovajob.com/jobs?id=2926

NGJARJET
<
Shtator, 2019
>
DI MA ENJ PR SH
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
REZULTATI I ANKETAVE

A jetoni pranë tokës / fermës juaj (a është ferma familjare)?

MOTI