Teknik i shërbimeve të DDD-së (Dezinfektimit, Dezinsektimit, Deratizimit)

AFATI I FUNDIT: 14/02/2020

EMRI I KOMPANISË:

AgroGroup Fauna

NUMRI I TELEFONIT:

+38344989556

EMAIL:

x

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Prezentimi i ofertave, promocioneve të sektorit përkatës tek klientët.
  • Intervenimi i drejtpërdrejtë në teren për kryerjen e shërbimit të Dezinfektimit, Dezinsektimit dhe Deratizimit
  • Gjatë kryerjes së punëve përdorimi i paisjeve të nevojshme (obligueshme) për përdorimin e preparateve të DDD-së.
  • Kryen edhe detyra të tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit/menaxherit.

Kualifikimi profesional,aftësitë :

  • Diplomë të shkollës së mesme / drejtimet: teknik i veterinës, i bujqësisë, ekologjisë , laborant si dhe teknik i teknologjisë ushqimore;
  • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
  • Të jetë i gatshëm të punojë në punë ekipore;

Për më shumë informata rreth këtij konkursi klikoni në vegëzën:

https://www.portalpune.com/vacancy.php?Job=32057

NGJARJET
<
Gusht, 2020
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI