Operator në prodhim

AFATI I FUNDIT: 08/09/2019

EMRI I KOMPANISË:

NUMRI I TELEFONIT:

https://kosovajob.com/vende-t-lira-t-pun-s-4

EMAIL:

hr@rugove.eu

PERGJEGJESITE:

 • Përgjegjës për sigurinë e prodhimit dhe kualitetit të djathit;
 • Ngarkon materialin e nevojshëm për prodhim;
 • Pastron pajisjet, makineritë dhe hapësirën punuese në baza ditore dhe sipas nevojës;
 • Merr pjesë aktive dhe është përgjegjës për aktivitetet e para prodhimit, gjatë prodhimit dhe pas prodhimit të djathit
 • Regjistrimi i veprimeve në formularët e HACCP dhe dorëzimi i tyre tek personi përgjegjës në baza ditore;
 • Evidentimi i materialit shpenzues dhe raportimi tek udhëh-eqësi i linjës;
 • Sigurohet që pajisjet punojnë siç duhet dhe në mënyrë të si-gurt;
 • Evidentimi i prishjeve të ndryshme që kërkojnë rregullim dhe eventualisht asistim në rregullimin e tyre;
 • Bashkëpunim i plotë me operatorët e tjerë, laboratorin, energanen, udhëheqshin e linjës, krye-operatorin, menaxherin e prodhimit, menaxherin e sigurisë dhe cilësisë;
 • Është përgjegjës për higjienën personale;
 • Para shkuarjes në pushim për ushqim, koordinohet me koleget dhe merr leje nga udhëheqësi i linjës/personi përgjegjës;
 • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.

 

Detajet rreth kësaj mundësie dhe mundësive tjera të punësimit mbrenda kompanisë mund ti gjen në linkun mëposhtë:

https://kosovajob.com/vende-t-lira-t-pun-s-4

 

NGJARJET
<
Shtator, 2019
>
DI MA ENJ PR SH
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
REZULTATI I ANKETAVE

A jetoni pranë tokës / fermës juaj (a është ferma familjare)?

MOTI