Njoftim për fermer për thirrjën e dytë për PZHR 2020-2021

Afati i fundit: 01/03/2021

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural 2020-2021 ku kjo përkrahje përmes projekteve  investive do të jetë për fermerët në gjithë territorin e Republikës së Kosovës

Të gjitha procedurat e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm, Agjencia për  Zhvillimin e Bujqësisë ka përgatitur udhëzues për aplikant të cilët do t’i gjeni në vegëzën:http://www.azhb-ks.net/sq/lajme/njoftim-per-fermer-per-thirrjen-e-dyte-per-pzhr-2020-2021-1852

NGJARJET
<
Shkurt, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI