Mirëmbajtës / Kopshtar

AFATI I FUNDIT: 12/07/2020

EMRI I KOMPANISË:

Shell KOSOVO

NUMRI I TELEFONIT:

+38649940014

EMAIL:

hr.shell.rks@gmail.com

Shell KOSOVO kërkon mirëmbajtës / kopëshar

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Mirëmban hapësirat e gjelbërta;
  • Mirëmban hapësirat tjera të jashtme të objektit;
  • Pastron dhe heq mbeturinat në hapësirën e jashtme të objektit;
  • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • Të këtë të kryer shkollën e mesme;
  • Të posedojë patentë shofer të kategorisë B;
  • Preferohet të ketë përvojë pune

Më shumë informata mund ti gjeni në linkun https://kosovajob.com/shell-kosovo/mirembajtes-kopshtar

NGJARJET
<
Janar, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI