Shoqata Bujqësore “RED GOLD”

Viti i themelimit: 2012

Numri i anëtarëve: 120

Shoqata Agro Red Gold nga Prizreni është e themeluar në vitin 2012. Kjo shoqatë ka 120 anëtarë dhe fushëveprimi kryesorë i saj është agroturizmi. Sa i përket produkteve, shoqata Agro Red Gold merret me pordhimin e mjedrave, bimëve aromatike mjekuese dhe lëngjeve natyrale.

Kooperativa Agro Red Gold që është përmbrenda shoqatës vepron kryesisht në fshatin Recan.

Informacione rreth shoqatës dhe kontakti direkt me shoqatën ofrohet përmes FB me emrin: AGRICULTURE COOPERATIVE RED GOLD

https://www.facebook.com/groups/koordinator1/  

NGJARJET
<
Mars, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

A planifikoni të rritni numrin e punëtoreve në fermë sivjet?

MOTI