Kimist/e – Teknolog/e ushqimi

AFATI I FUNDIT: 12/06/2020

EMRI I KOMPANISË:

Magic Ice

NUMRI I TELEFONIT:

+38349125605

EMAIL:

info@magicice.net

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumë vjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:

Përgjegjësitë kryesore:

 • Te kete pervoj pune si kimist/e – teknolog ushqimi,
 • Zbatimin e planit te parashikuar të prodhimit,
 • Përcjell konkurrencën në treg,
 • Prezanton risite e produkteve to prodhuesve vendore dhe nderkombetar,
 • Te jetë i përgjegjshem në orar të punës,
 • Raporton në baza javore,
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të prodhimit.

Kualifikimet:

 • Të këtë se paku fakulltetitn pergjegjes,
 • Te këtë njohuri te punës me kompjuter, (excel, word),
 • Të jetë pozitiv dhe i motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B,
 • Përvojë pune së paku 6 muaj në prodhim,
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi,
 • Aftësi të shkëlqyera ne gjuhen angleze, shkrim dhe lexim obligative,
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve,
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil,
 • Gatishmëri për punë me nderrime.

Më shumë informata mund ti gjeni në linkun https://www.portalpune.com/vacancy.php?Job=32644

NGJARJET
<
Janar, 2021
>
DI MA ENJ PR SH
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI