Indikatorët e prodhimit të grurit në Kosovë dhe zbatimi i teknologjive të reja

Sfida më e madhe e  njerëzimit dikur, por edhe sot e nesër do të jetë prodhimi i ushqimit të mjaftueshëm, cilësor, i shëndoshë dhe ekonomikisht i arsyeshëm. Gruri është kulturë një vjeçare, e cila në Kosovë mbillet gjatë tetorit dhe nëntorit, ndërsa korrje-shirja realizohet në fund të qershorit dhe gjatë korrikut. Gruri kultivohet për kokrrën … Vazhdoni me leximin e Indikatorët e prodhimit të grurit në Kosovë dhe zbatimi i teknologjive të reja