×
NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Hapet thirrja për aplikim për Grante 2023 në MBPZHR

Fondi total për këtë thirrje për aplikim për grante është 24.6 milionë euro. Përmes këtij Programi, do mbështeten sektorë të prodhimit, agro-përpunimit e zhvillimit rural me qëllim të ngritjes dhe zgjerimit të kapaciteteve të bujqve tanë.

Thirrja për aplikim do të jetë e hapur për 30 ditë nga datat 31.10.2023 – 29.11.2023, ndërsa detajet rreth kushteve e kritereve i gjeni në linkun e mëposhtëm.

https://azhb-rks.net/sq/njoftim

Shiqo PDF
NGJARJET
<
Nëntor, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI