Ekspert i jashtëm për sigurinë e ushqimit

AFATI I FUNDIT: 04/08/2019

EMRI I KOMPANISË:

Zyra Kombëtare e Auditimit të Kosovës

NUMRI I TELEFONIT:

038 606004 lok. 1005

EMAIL:

rekrutimi@oagks.org

Kandidatët për sigurinë në ushqim, duhet të jenë të diplomuar në teknologji ushqimore, Biologji apo Kimi. Preferohen njohuri dhe trajnime adekuate në fushën e sigurisë së ushqimit, specifikisht për standardin ISO/22000:2018 për sistemet e menaxhimit të sigurisë në ushqim dhe kërkesat për secilën organizatë që merret me zinxhirin ushqimor.

 

https://kosovajob.com/jobs?id=2679

NGJARJET
<
Gusht, 2019
>
DI MA ENJ PR SH
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

A jetoni pranë tokës / fermës juaj (a është ferma familjare)?

MOTI